Eram curios daca a lucrat cineva cu ei pentru ca nu stiu ce castiguri ai de pe urma lor , ei iti vand jocul cu un pret foarte mic 7$ si mai si impoziteaza in jur de 60-70% din fiecare vanzare , tu castigand doar 2$ de pe copia vanduta. Daca ar reusi sa faca vanzari de 10.000 de copii la un titlu ok nu ar fi nici o problema dar la 1.000 de vanzari nu prea este rentabila treaba .
Dupa ce am anazliat putin site-ul lor am vazut ca ei sunt "specializati" pe jocurile de tip "hidden object". In aceasta categorie cam 90% din jocuri sunt catalogate ca "hot" ceea ce banuiesc ca inseamna un numar mare de downloaduri ... dar asta eram curios sa aflu ...ce inseamna hot pentru ei

.
Ce joc?
Din moment ce nu am reusit sa aflu ce inseamna hot pentru bfg , nu ma pot arunca direct la un joc de gen "hidden object" care necesita multa munca , mult timp si destul de multi bani de dat la graficieni ( grafica nu este punctul meu forte) si pt un joc de genu este nevoie de o grafica impecabila.
Pentru inceput as incerca sa "copiez" un joc foarte simplu si cu un gameplay demential de pe iphone. Iar daca acesta ar avea ceva vanzari as incerca apoi un "hidden object".
Nu imi sariti in cap!
Urmaresc de ceva vreme acest forum si am vazut ca unii apar si posteaza ca vor sa faca mmo-ul secolului dar ... inca nu stiu programare sau au facut un x si 0 si acum va intreaba cat de greu ar fi sa faca un joc care seamana cu far cry doar ca are un gameplay mai bun

(nu ma iau de ei ca asa eram si eu cand am inceput in game dev , si cred ca asa eram toti nu ? )
Eu am lucrat ca freelancer asa ca jocurile care leam facut ... pot spune ca nu am incercat sa le "finisez" foarte bine, clientul a fost multumit asa ca am trecut la urmatorul proiect

. ( nu sariti ca vai ce meniu lame sau alte porcarii din astea )
Ultimele doua proiecte:MurlikinQuackershttp://www.youtube.com/watch?v=lA33y7xwZRs